Ülkem Turizm Temizlik Taşımacılık Tic. Ltd. Şti.

Güzelkent Mah. Lozan Barış Cad. 723. Sok. 5

Eryaman, Etimesgut, Ankara

Tel: 0312 273 33 33

Cep: 0.532.680 74 71

Haz

Okulumuzda çevre bilinci ve doğaya karşı duyarlılık oluşması amacıyla, öğrencilerimizle atık malzemeleri kullanarak müzik aletleri yaptık. Müzik Zümremiz öncülüğünde gerçekleştirilen duyarlılık çalışması için öğrencilerimiz evlerinde yer alan evsel atıklardan elde ettikleri malzemeler ile, hayal ettikleri müzik aletlerini hayata geçirdiler.

Haz

Bağlıca Anadolu Sanat Etkinlikleri kapsamında resim sergimize tüm paydaşlarımız davetlidir.

Haz

Çedes Projesi (Çevreme duyarlıyım değerlerime sahip çıkıyorum) kapsamında deprem bölgesindeki kardeş okulumuz Samandağ Atatürk Anadolu Lisesi  yararına düzenlediğimiz kermese tüm paydaşlarımız davetlidir.

Haz

Sınavlarımız 05 Haziran 2023 Pazartesi Günü Başlıyor...

Sorumluluk sınav takvimimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereği sınava girecek öğrenci listelerini yayımlayamıyoruz. Öğrencilerimizin sorumlu oldukları derslere kendi e-okul sistemlerinden bakmaları gerekiyor.

Sorumluluk sınavı bir üst sınıfa geçmiş öğrencinin bir alt sınıftan sorumlu geçtiği derslerden yapılır. Eğitim öğretim yılı sonunda tüm derslerin not ortalaması 50 ve üstü olan öğrenciler Türk Dili ve Edebiyatı dersi hariç zayıf derslerden sorumlu olmadan ortalama ile geçer. Bazı öğrencilerimizin bir alt sınıftaki bazı zayıf derslerinin e-okul sisteminde sorumlu ders olarak görünmemesinin nedeni budur.

Sorumluluk sınavlarına girecek tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

2023 MEB BURSLULUK SINAVI DUYURUSU

Başvuru Tarihleri: 29 Mayıs - 16 Haziran 2023

Kimler Katılabilir: 5.6.7.8.9.10.11. Sınıflar

Sınav Tarihi: 3 Eylül 2023 Pazar

Sınava müracaat edecek öğrenci ve velilerimiz aşağıdaki başvuru kılavuzunu dikkatle okumalıdır.

Gelir beyanında bir önceki yıl yani 2022 yılı baz alınacaktır.

Bir örneği aşağıda verilen 2022 Yılı Gelir Beyannamesinin çıktısı alınıp doldurulmalı ve ilgili kurumlara onaylatılmalıdır.

Onay makamları velinin çalıştığı işyeri, kurum, şirket vb. yerlerdir.

Eğer anne baba işsizse ve hiçbir kurumdan geliri yoksa, SGK'dan çalışmadığına dair belge alınmalıdır.

Tüm belgeleri hazırlayan velilerimiz, müracaatlarını okulumuz Müdür Yardımcılarından yaptırabilirler.

Lütfen müracaatlarınızı son günlere bırakmayınız.

Ekm

Okulumuz e twinning okulu olmak yolunda çalışmalarına devam etmektedir. Bu kapsamda yeni bir adım olan e Güvenlik çalışmaları yapılmaktadır.

Öğrencilerimiz ve velilerimiz için günümüz koşullarında önemli bir konu olan internette güvenli dolaşım için gerekli tüm bilgilendirmeleri e Güvenlik sekmemizde bulabilirsiniz.

E Güvenlik çalışmalarımızı menü bölümünde sekmelerde bulabilirsiniz.

Haz

Dijital dergimiz uzun ve titiz bir çalışmadan sonra yayına hazır.

Okulumuz Edebiyat Zümresine ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.