ANKARA / ETİMESGUT - Bağlıca Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz Müzik Öğretmeni Banu AYGÜN'ün  koordinatör olduğu 100.Yıl Müzik Projesi Vurmalı Çalgılar Öğretmen Eğitimi Atölyesi  değerli öğretmenimizin moderatörlüğünde devam etmektedir.

Çevrimiçi yapılan ve dört hafta sürecek bu çalışmalarda öğretmenimize kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Nis

Görsel Sanatlar öğretmenlerimiz Sanem Burcu AĞDEMİR ve Serap BAYKAL rehberliğinde yüz yüze eğitim sürecinde 10.sınıf öğrencilerimizin Geleneksel Türk Sanatları çalışmaları sunulmuştur.

Değerli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize emekleri için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Rehberlik ve Psikolojik danışma Servisimiz tarafından 22.03.2021 tarihinde düzenlenen "ERGENLİKTE AİLE VE İLETİŞİM" konulu online konferansımız Okul Müdürümüz Durmuş KANIŞ'ın açılış konuşması ile gerçekleşmiştir. Konferansımıza  konuk olarak katılan Başkent Üniversitesi PDR Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Figen ÇOK hocamız velilerimizle bilgi ve deneyimleri paylaşmış, onların sorularını cevaplamıştır.

Çok verimli ve keyifli geçen konferansımıza katılımlarından dolayı değerli hocamıza, bu konferansı organize eden rehberlik servisimizin değerli öğretmenlerine ve tüm katılımcılarımıza çok çok teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.