TEMA Göksu Sorumlusu Yeliz KORKMAZ Öğrencilerimize 'Ekolojik Okuryazarlık' Semineri Verdi...

7 Mayıs 2024 tarihinde, 'Liselerde Bilim Uygulamaları' kapsamında öğrencilerimiz, okulumuz konferans salonunda TEMA Göksu sorumlusu Yeliz KORKMAZ tarafından 'Ekolojik Okuryazarlık' konusunda bilgilendirildi. Bu seminerle öğrencilerimiz doğal çevrenin önemi, çevre sorunları, biyoçeşitlilik, ekosistem, sürdürülebilirlik ve geri dönüşüm konularında bilgi edindiler. Ekoloji okuryazarlığına sahip olan bireyler, ekosistemin önemini anlayarak çevre koruma konusunda katkı sağlarlar. Yapılan çalışma ile öğrencilerin farkındalık düzeyinin arttırılması hedeflenmiştir. Tema sorumlusu Yeliz KORKMAZ'a ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

09-05-202409-05-2024

Yayın: 09.05.2024 - Güncelleme: 10.05.2024 00:18 - Görüntülenme: 135