T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ETİMESGUT - Bağlıca Anadolu Lisesi

Okulumuzda Dijital Vatandaşlık Eğitimi Verildi

14 Mart 2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Geliştir-Uygula-Paylaş projesi kapsamında, okulumuzda 9. sınıf ve "It's up to you to make the internet better." adlı eTwinning projesi öğrencilerimize dijital vatandaşlık farkındalık eğitimi verildi. Eğitimi, danışman akademisyenimiz Doç.Dr. Serkan SAVAŞ gerçekleştirdi.

Eğitimimize, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erkan Mehmet AKAR, Özkent Akbilek Fen Lisesi Müdürü Mehmet Mustafa GENÇ ve İl Arge biriminden Umut ALPER de katıldılar. Eğitim sırasında öğrencilere dijital dünyada doğru bilgiye ulaşma, internetin güvenli kullanımı, dijital iz bırakma konularında bilgi verildi. Ayrıca, dijital ortamda etik davranışlar sergileme ve dijital güvenlik konularına da vurgu yapıldı.

Danışman akademisyenimiz Doç.Dr. Serkan SAVAŞ'a, öğrencilerimize verdiği değerli eğitimden dolayı teşekkür ederiz. Bu tür eğitimlerin öğrencilerimizin dijital dünya ile daha sağlıklı ve bilinçli bir ilişki kurmalarına katkı sağlayacağına inanıyoruz.

18-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 18.03.2024 09:48 - Görüntülenme: 93
  Beğen | 0  kişi beğendi