Okulumuz Öğrencilerinden Deyimler ve Atasözleri Sergisi Büyük İlgi Gördü

Okulumuz, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlediği etkinliklerle öğrencilerin dil bilgisini geliştirmeye devam ediyor. Şubat ayı etkinlikleri çerçevesinde, öğrencilerimiz deyimler ve atasözleri okumaları gerçekleştirdi ve bu kapsamda yaratıcı çalışmalar ortaya koydu.

Öğrencilerimiz, her biri kendi yaratıcılığını kullanarak deyim ve atasözlerini resmetti. Bu eserleri bir araya getirerek düzenlenen "Bir Başka Açıdan" adlı sergi, okul müdürümüz Durmuş Kanış tarafından açıldı ve büyük beğeni topladı.

Sergiye renk katan unsurlardan biri ise 9-D sınıfından Ecrin'in keman performansı oldu. Kendisi, açılışta çaldığı eserlerle sergiye ayrı bir atmosfer kattı. Ecrin'e teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Proje etkinliğimize eserleriyle katkı sağlayan tüm öğrencilere, öğrencilerimize büyük destek veren velilerimize, sergiye katılan idareci ve öğretmenlerimize katılımları ve destekleri için içten teşekkür ederiz.

08-02-2024

Yayın: 08.02.2024 - Güncelleme: 08.02.2024 09:36 - Görüntülenme: 151