Öğrencilerimiz Dijital Vatandaşlık Günü Etkinliğiyle Bilinçlendirme Yaptı

"It's up to you to make the internet better." isimli eTwinning projemiz kapsamında, Dijital Vatandaşlık Günü etkinliği düzenledik. Bu kapsamda öğrencilerimiz, stand ve pano hazırlayarak dijital vatandaşlık konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflediler.

Projede görev alan öğrencilerimiz, öğretmenlerimize ve okul arkadaşlarına dijital vatandaşlık kavramını anlatarak, internetin sağlıklı ve güvenli kullanımı konusunda bilgilendirme yaptılar. Stand ve panolar aracılığıyla, internetin olumlu ve olumsuz yönleri, dijital iz bırakma, kişisel verilerin korunması gibi konulara vurgu yapıldı.

Öğrencilerimizin aktif katılımıyla gerçekleşen etkinlik, dijital dünyada bilinçli bir şekilde hareket etmenin önemini vurguladı. Öğrencilerimizi bu değerli çalışmaları ve bilgilendirme faaliyetleri için tebrik ediyor, dijital vatandaşlık bilincinin yayılmasına katkıda bulundukları için kendilerine teşekkür ediyoruz.

22-03-202422-03-202422-03-2024

Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 13:58 - Görüntülenme: 120