“It's up to you to make the internet better.” İsimli eTwinning Projemizin Logo ve Slogan Seçimini Yaptık

Okulumuzun da içinde bulunduğu sekiz farklı partner okulun ve Polonya’dan Özel Teknik Okul’un iş birliğiyle “It's up to you to make the internet better.” isimli eTwinning projemizin, 26.01.2024 tarihinde proje slogan ve logo seçimi google form anketi ile yapılmıştır. Ankete katılan herkese ve "slogan-logo" hazırlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Funda Pervin BALLIKAYA'nın ve Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmeni Nuran EROĞLU’nun kuruculuğunu üstlendiği projemiz, öğrencilere Web 2.0 teknolojilerinin gelişmesi ile internet kullanımının getirdiği bireysel hak ve sorumlulukların farkındalığını kazandırmak ve öğrencilerin çevrimiçi ortamlarda daha bilinçli ve sorumlu bir şekilde hareket etmelerini sağlamayı hedeflemektedir. Bu, hem öğrencilerin dijital vatandaşlık becerilerini geliştirecek hem de internetin daha güvenli ve daha etkili bir araç haline gelmesine yardımcı olacaktır.

Bu proje, geleceğin dijital vatandaşları için büyük bir adım niteliği taşımaktadır.

Aşağıdaki linklerden tüm logo ve sloganlarımıza ulaşabilirsiniz.

Sloganlarımız

Logolarımız