T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ETİMESGUT - Bağlıca Anadolu Lisesi

Dijital Vatandaşlığın 9 Boyutu Konusunda Kahoot Yarışması İle Öğrencilerimizi Bilinçlendirdik

"It's up to you to make the internet better." adlı etwinning projemiz kapsamında, öğrencilerimize yönelik "Dijital Vatandaşlığın 9 Boyutu" konulu interaktif bir Kahoot yarışması düzenlendi. Bu etkinliğin amacı, öğrencilerin dijital vatandaşlık konusundaki bilgi düzeylerini test etmelerini ve bu alanda farkındalık oluşturmalarını sağlamaktı.

Öğrencilerimiz, çeşitli soruların yer aldığı yarışmada dijital vatandaşlık kavramının farklı yönlerini keşfettiler. Etik, güvenli ve sorumlu bir dijital davranışın önemini vurgulayan sorularla karşılaşan öğrenciler, bu konuda bilgilerini ölçme ve geliştirme fırsatı buldular.

Eğlenceli ve öğretici bir etkinlik olan Kahoot yarışması, öğrenciler arasında heyecanlı bir rekabet ortamı oluşturdu. Aynı zamanda, dijital vatandaşlık konusundaki bilinçlerini artırdı ve öğrencilere dijital dünyada nasıl daha güvenli ve sorumlu bir şekilde hareket edecekleri konusunda önemli ipuçları sağladı. Bu etkinlik, öğrencilerimizin dijital becerilerini geliştirirken eğlenmelerini de sağladı.

Kahoot yarışmasını hazırlayan öğrencimiz Ceren'e teşekkür ederiz.

23-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 13:25 - Görüntülenme: 134
  Beğen | 1  kişi beğendi