ANKARA / ETİMESGUT - Bağlıca Anadolu Lisesi

"Dijital Tehditlere Karşı Bilinçlenme: Dünya İnternet Güvenliği Semineri"

"Dünya İnternet Güvenliği" konulu bir seminer düzenlendi. Seminerde, e-güvenlik konuları geniş kapsamlı olarak ele alındı. Seminerde, internetin yaygın kullanımıyla birlikte artan dijital tehditler ve güvenlik önlemleri üzerinde duruldu. Katılımcılar, çevrimiçi platformlarda karşılaşılabilecek tehlikeler hakkında bilgilendirildi ve bu tehlikelere karşı nasıl korunabilecekleri konusunda ipuçları aldılar. Seminerde ayrıca, kişisel veri güvenliği, kimlik avı saldırıları, kötü amaçlı yazılımların önlenmesi ve güvenli şifre uygulamaları gibi konular da ele alındı. Katılımcılar, dijital dünyada güvenli bir şekilde gezinmenin önemini vurgulayan seminerden oldukça faydalandılar. Bu tür etkinliklerin düzenlenmesi, internet kullanıcılarının bilinçlenmesine ve çevrimiçi ortamlarda güvenliği artırmasına yardımcı olmaktadır.

Seminer okulumuz etwinning projelerinde görev alan öğrencilere verilmiştir. Seminerde sunum yapan Nazlı, Damla, Hatice, Yağız ve Deniz'e teşekkür ediyoruz.

Yayın: 08.02.2024 - Güncelleme: 11.02.2024 12:13 - Görüntülenme: 124