ANKARA / ETİMESGUT - Bağlıca Anadolu Lisesi

“Climate Heroes On a mission to Protect Our Future!” Adlı Projemizde Görev Alan Öğrencilerimizin Sunumu

Gürcistan, Hırvatistan, Portekiz ve Türkiye’den ortaklarımızla birlikte yürüttüğümüz projemiz “Climate Heroes On a mission to Protect Our Future!” Meryem ÖRÜK, Leyla ÇİNİCİ rehberliğinde devam etmektedir.

Projenin tarafımızca hayata geçirilmesi, sürdürülebilir kalkınmanın 13., 15. ve 17. hedeflerine küçük de olsa ulaşılmasına katkı sağlayacaktır ki bu çok önemli ve tüm dünyaya örnek olacaktır. Hedef 13 “iklim sürdürülebilirliğinin sağlanması” anlamına geliyor. 15. hedef şuna hizmet ediyor: "Dünya ekosistemlerinin korunması". 17. hedef ise küresel düzeyde "ortak hedefler için işbirliği"ni öngörüyor. 17 hedefin hepsinin birbirinden kaynaklandığı ve birbiriyle ilişkili olduğu aşikârdır. Bu nedenle, her türlü refah için doğaya, çevreye ve tüm canlı organizmaların varlığının şaşmaz belirleyici yönüne dikkat çekmeyi hedefledik.

16.01.2024 Salı günü okulumuz konferans salonunda 9-P sınıfından Tuana, Asya, Yusuf, Nur 11-F sınıfından Elif, Zeki, Emirhan 10-C sınıfından Aslıhan, Zeynep Sude, Hatice Nur, Azra Hilal, Mustafa Batuhan iklim değişikliği ve doğal afetler konusunda projemizin hedeflerini vurgulayan sunumlarını gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

"Geleceği Koru, İklimi Değiştir: Sorumluluğumuzun Bilincinde, Yeşil Bir Dünya İçin Harekete Geç!"

"İklim Değişikliği, Sorumluluğumuz: Küçük Adımlar, Büyük Etkiler için Harekete Geç!"

"İklim Değişikliğine Karşı Dur: Geleceğimiz İçin Bugün Harekete Geç!"

"İklim Değişikliğine Dur Demek İçin Bir Adım At: Geleceğimize Sorumluluğumuzu Unutma!"

16-01-202416-01-202416-01-202416-01-2024

Yayın: 16.01.2024 - Güncelleme: 16.01.2024 12:52 - Görüntülenme: 94