Bağlıca Anadolu Lisesi eTwinning Projeleri Devam Ediyor.. Masal Anlatıyorum

Bağlıca Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Leyla Çinici tarafından yürütülen “HAYATA DEĞER KAT ( ADD VALUE TO LİFE)”  konulu eTwinning projesi devam ediyor.

Proje ile dünyada ve ülkemizde öğretmen ve öğrencileri bir araya getiren eTwinning portalı ile eğitime katkı sağlanması amaçlanıyor.

Proje ile eTwinning portalı üzerinden bir araya gelerek, öğrencilerine edebiyatı sevdirmeyi, edebiyatla yaşamı birleştirerek öğrencilerin edebiyatı yaşayarak öğrenmelerini, aynı zamanda dünya kültüründen farklı özelliklere sahip öğretmen ve öğrencileri bir araya getirerek işbirliği içinde çalışmalarını sağlamayı hedefledik.

Türkiye ve Azerbaycan ortaklı “HAYATA DEĞER KAT” eTwinning projesi 11 ortaktan oluşuyor. Projenin okulumuza yeni bir vizyon, eğitime yeni bir bakış açısı katacağını düşünmekteyiz.

Projede afiş ve logo çalışmaları, sorumluluk temalı atasözü ve deyimler sözlüğü çalışması, sevgi temalı şiir yazma çalışması, değerler ağacı çalışması, takvim çalışması vs.. yapılmıştır. Çalışmalarımız devam etmektedir.

Proje öğrencilerimiz 18.04.2024 Perşembe günü saat 14:00’te Bağlıca Hüma Hatun Anaokulunu ziyaret ederek beş yaş grubu öğrencilerine masallar anlattılar. Masal anlatma etkinliğimiz esnasında keyifli dakikalar yaşanırken yardımseverlik teması vurgulanarak değerlerimize değer katma amaçlanmıştır.

Masal anlatma etkinliğimize destek veren Bağlıca Hüma Hatun Anaokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

19-04-202419-04-202419-04-202419-04-202419-04-202419-04-2024

Yayın: 19.04.2024 - Güncelleme: 19.04.2024 09:45 - Görüntülenme: 81